Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Rita - 5 mei 2018

  • Winkel beoordeling
  • Prima service,heel snelle levering. Op 2 dagen reeds thuis in België. Zeer tevreden over de furls haaknaalden. Bestel zeker nog meer,en beveel aan iedereen jullie site aan.

Marion - 24 april 2018

  • Winkel beoordeling
  • Snelle levering

Lisette - 23 april 2018

  • Winkel beoordeling
  • Prima webwinkel. Stond vroeger bij ons op de markt, helaas nu niet meer. Mij moeder is zeer tevreden over de wol die ik voor haar heb besteld. Zij laat weten dat het leuk opbreit.

Jolanda - 4 april 2018

  • Winkel beoordeling
  • Zoals gewend een ontzettende snelle en correcte levering, hartelijk dank!

Jolanda - 4 april 2018

  • Winkel beoordeling
  • Prachtig garen, geweldige service en snelle levering, dankjewel!

janneke - 2 april 2018

  • Winkel beoordeling
  • vlotte levering, prima

Adriënne - 2 april 2018

  • Winkel beoordeling
  • Dank U wel voor weer de correcte en snelle levering

Greet - 22 maart 2018

  • Winkel beoordeling
  • Ik ben zoals altijd zeer te spreken over jullie bedrijf zowel op de markt als met de webwinkel.
    De kwaliteit van jullie producten is gewoon super goed en de sfeer welke Jacob op de markt uitstraalt vind je ook in de webwinkel terug. Alles is geordend makkelijk te vinden en vind je iets dan gewoon even vragen. Er komt snel antwoord op gestelde vragen, de levering is super snel en vooral het meedenken voor eventueel ander wol of wat dan ook spreekt van groete vakmanschap en enorme betrokkenheid.
    Ik heb alleen een heel klein min puntje en dat is dat je per kleur en artikel allse apart moet beoordelen. Zeker wanneer ik veel bestel ontbreekt mij wel eens de moed om alles in te vullen.

Isabella - 19 maart 2018

  • Winkel beoordeling
  • Ben heel tevreden over de verwerking van twee bestellingen. Door telefonisch persoonlijk contact kon dit een bestelling worden. Dat was mooi meedenken met de klant.

Reinie - 17 maart 2018

  • Winkel beoordeling
  • Snel gestuurd en het is prachtig katoen maar dat wist ik al!

Artikelen 101 tot 110 van 370 in totaal

per pagina