top of page

Retourneren

Als u producten terug wilt sturen kan dit naar onderstaand adres:


Dewolman.nl
Goudoever 4
3752GS Bunschoten – Spakenburg

De Wolman staat voor goede service met de mogelijk om producten te retourneren en/of te ruilen. Het retourneren en/of ruilen van producten dient wel aan de volgende voorwaarden te voldoen: 

  • Binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van de zending; 

  • Wij nemen alleen producten terug in ons assortiment als deze retour gezonden worden in oorspronkelijke staat (onbeschadigd en met originele verpakking); 

  • Artikelen die op bestelling zijn ingekocht, kunnen niet retour genomen of geruild worden; 

  • Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. 

  • Let op: Indien u een order geplaatst van meer dan €60,- en u dus geen verzendkosten heeft betaald maar komt uw totale orderwaarde door uw retourzending toch nog onder €60,- dan zijn wij genoodzaakt alsnog € 5,95 aan verzendkosten in rekening te brengen.

Het is mogelijk dat de kleuren van de producten in de webshop afwijken van de werkelijke kleur van het product. Deze kleurafwijking is overigens niet substantieel, maar kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld lichtval van de betreffende foto-opname. De Wolman is hiervoor niet aansprakelijk.

Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. De Wolman is verplicht om binnen 14 kalenderdagen de bedragen terug te betalen die reeds door de klant betaald zijn. Doorgaans hanteren wij een termijn van 8 kalenderdagen.

Het verzenden van retouren is altijd op eigen risico van de klant. Indien sprake is van een fout door de Wolman zal de Wolman de kosten dragen voor de retourzending. Deze verzendkosten worden aan de klant terugbetaald.

bottom of page