top of page

Algemene voorwaarden

Betalingen

Betalen via iDEAL
Alle Nederlandse rekeninghouders die gebruik kunnen maken van hun internet bankier omgeving kunnen betalen via iDEAL.

Is betalen via iDEAL veilig?
iDEAL is gebaseerd op internet bankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken.
Dit betekent dat betalen met iDEAL net zo veilig is als betalen via internet bankieren.

Bank overboekingen
U kunt het geld ook gewoon overmaken op onze bankrekening.

Paypal
Wij accepteren ook betalingen middels Paypal.

Mister cash
Met mister cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Verzending

Verzending gebeurt zo spoedig mogelijk nadat de bestelling heeft plaats gevonden bij De-Wolman.nl. Uitzonderingen op deze regel kunnen zich voor doen wanneer artikelen of een deel daarvan tijdelijk niet voorradig zijn.


Wanneer de levering een vertraging van meer dan twee weken ondervindt wordt de klant daarvan op de hoogte gesteld.


De wolman.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekgeraakte paketten door fouten van DHL of TNT post.


De wolman.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerde of vertraagde aflevering vanwege door u verkeerd ingevulde adres gegevens.

Bestellingen

Als u iets besteld bij De wolman.nl zorgen wij dat als de betaling op onze rekening binnen is,U de bestelde producten zo snel mogelijk thuis ontvangt.- Mocht u iets besteld hebben wat niet meer leverbaar is via De wolman.nl dan krijgt u hiervan bericht en zal uw geld terug gestort worden op uw rekening.

Kortingscodes

Als u een kortingscode heeft kunt u deze niet samen met een andere kortingscode gebruiken.

Heeft u bijvoorbeeld een code voor korting op uw bestelling, dan kunt u niet ook nog een code gebruiken voor gratis verzending.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro inclusief 21 % BTW en onder voorbehoud van typfouten.

Kleurrechtheid

De kleuren van de getoonde wol proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleur instelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, de lichtval, het soort beeldscherm kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen. Retourneren op kleurafwijkingen kunnen wij daarom ook niet accepteren.

Niet goed, geld terug

Voldoet een artikel niet aan de afgesproken order die u heeft geplaatst (bijv. dat de wol niet aan de omschrijving voldoet) dan kunt u het binnen een week aan ons retourneren (in overleg). De portokosten (2x) zijn echter voor uzelf. Geretourneerde artikelen worden alleen gecrediteerd als ze in dezelfde staat door ons worden ontvangen als dat ze door ons zijn verzonden en mits voldoende gefrankeerd. Graag retourzendingen vooraf per e-mail melden.

bottom of page