top of page

Veilig betalen

Betalen met iDEAL 

iDEAL is een snelle en bovenal veilige manier van betalen. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en is een online vorm van pinnen. In een vertrouwede betaalomgeving van uw eigen bank kunt u afrekenen. Aangesloten banken zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

 

Werking iDEAL 

Wanneer u een bestelling plaatst bij de Wolman kunt u aangeving dat u wil betalen met iDEAL. Klik vervolgens op de betaalknop en selecteer uw bank. U wordt nu doorverwezen naar uw bank en uw betaalopdracht. Hier kunt u een aantal gegevens invullen om vervolgens de betaling te voldoen. Het bedrag wordt vervolgens van uw rekening afgeschreven  waarna de Wolman een betaalbevestiging ontvangt. 

Geen iDEAL over later betalen? 

Wanneer u geen gebruik kunt maken van iDEAL, of u wilt op een later tijdstip betalen kies dan voor ‘bankoverschrijving’. Zo kunt u het bedrag via de website van uw bank overschrijven. Wij verwerken vervolgens uw bestelling na de ontvangen betaling.

 

Beveiliging bij betaling

Op de site van de Wolman gebruiken wij een beveiligde SSL verbinding. Hiermee worden privacygevoelige gegevens versleuteld verzonden.

bottom of page