top of page

Alize Diva Ombre Batik

geproduceerd volgens de oekotex norm

Alize Diva Ombre Batik

Alize Diva Ombre Batik is een fijn 'cake garen' van 100% Microfiber. wat het perfect maakt voor sjaals, kleden en omslagdoeken waarbij de mooie kleurveranderingen goed tot hun recht komen.Alize Diva Ombre Batik is verkrijgbaar in veel mooie kleurencombinaties en in grote fijne bollen van 250 gram met een looplengte van ca. 875 meter. Het garen is Ombre Batik dat betekent dat het garen een lange kleurwissel heeft elke kleur komt maar 1 keer voor.Prachtig garen voor zowel gehaakt als gebreid. De bollen hebben een mooi kleurverloop op die manier van licht naar donker - of andersom, het ligt er aan of je van binnenuit of buitenaf aan de bol begint.

Over Alize Garens

Alize Garens produceert en biedt sinds 1984 een grote verscheidenheid aan unieke en exclusieve collecties handbreigaren volgens Oeko-Tex-standaarden. 

Alle collecties worden geproduceerd in volledig geïntegreerde fabrieken volgens de laatste technologie. 

De-wolman.nl verkoopt al jaren de Alize garens omdat Alize altijd de laatste trend op brei en haakgebied volgt, en echte super kwaliteit garens produceert.

Klanten die bij ons komen weten dat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, vandaar onze keuze voor Alize Garens.

COTTON GOLD_393_Powder Pink.jpg
alize_logo.jpeg
bottom of page