top of page

Alize Cotton Gold Batik

Geproduceerd volgens de oekotex norm

Alize Cotton Gold Batik

Alize Cotton Gold Batik is een heerlijk zacht garen en bestaat voor 55% uit katoen, katoen is een zachte eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit, de vezels van katoen zijn zacht en luchtdoorlatend.De andere 45% van Alize Cotton Gold Batik bestaat uit acryl de slijtweerstand van acryl licht laag en acryl heeft een warme zacht greep dat maakt de samenstelling van de Alize Cotton Gold ideaal, omdat het koel in de zomer draagt door het percentage katoen wat erin zit, en in de winter zit het heerlijk warm door de 45% acryl samenstelling.

Alize Cotton Gold Batik
Alize Cotton Gold Batik

Over Alize Garens

Alize Garens produceert en biedt sinds 1984 een grote verscheidenheid aan unieke en exclusieve collecties handbreigaren volgens Oeko-Tex-standaarden. 

Alle collecties worden geproduceerd in volledig geïntegreerde fabrieken volgens de laatste technologie. 

De-wolman.nl verkoopt al jaren de Alize garens omdat Alize altijd de laatste trend op brei en haakgebied volgt, en echte super kwaliteit garens produceert.

Klanten die bij ons komen weten dat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, vandaar onze keuze voor Alize Garens.

Alize garens
bottom of page