top of page

Alize Alpaca Royal

Geproduceerd volgens de oekotex norm

Alize Alpaca Royal

Alize Alpaca Royal  is een mooie middel dikke wol en is geschikt voor zowel breien als haken Alize Alpaca Royal  is voor velen projecten toepasbaar, u kunt de Alize Alpaca Royal eigenlijk voor alles gebruiken, een heerlijke trui maar ook voor woondekens en kussens is dit garen perfect.Alize Alpaca Royal bestaat uit 15% schapenwol 55% acryl en voor 30% uit alpaca wol, alpaca is afkomstig van de alpaca, familie van de lama. Alpaca vezels zijn superzacht en duurzaam. Alpaca wol behoort tot de meest luxe wolsoorten die er bestaan en wordt vergeleken met mohair en kasjmier.

Alize Alpaca Royal
Alize Alpaca Royal

Over Alize Garens

Alize Garens produceert en biedt sinds 1984 een grote verscheidenheid aan unieke en exclusieve collecties handbreigaren volgens Oeko-Tex-standaarden. 

Alle collecties worden geproduceerd in volledig geïntegreerde fabrieken volgens de laatste technologie. 

De-wolman.nl verkoopt al jaren de Alize garens omdat Alize altijd de laatste trend op brei en haakgebied volgt, en echte super kwaliteit garens produceert.

Klanten die bij ons komen weten dat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, vandaar onze keuze voor Alize Garens.

Alize garens
bottom of page