Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Alize Cotton Gold Plus Multi Colour

Alize Cotton Gold Plus Multi Colour koopt u simpel en snel bij de-wolman.nl, of in Purmerend, Wormerveer, Houten en in Amstelveen

Alize Cotton Gold Plus Multi Colour is een heerlijk zacht garen en bestaat voor 55% uit katoen, katoen is een zachte eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit, de vezels van katoen zijn zacht en luchtdoorlatend.

De andere 45% van Alize Cotton Gold Plus Multi Colour bestaat uit acryl de slijtweerstand van acryl licht laag en acryl heeft een warme zacht greep dat maakt de samenstelling van de Alize Cotton Gold Plus Multi Colour ideaal, omdat het koel in de zomer draagt door het percentage katoen wat erin zit, en in de winter zit het heerlijk warm door de 45% acryl samenstelling.

Alize Cotton Gold Plus Multi Colour is toepasbaar voor heel veel projecten en is bovendien heel makkelijk te wassen, het garen leent zich ook perfect voor het breien van kinder of baby projecten, maar u kunt er ook prachtige omslagdoeken mee maken.

Alize Cotton Gold Plus Multi Colour haakt ook heerlijk want door de mooie strake twijning steekt u niet met uw haaknaald tussen het garen, bovendien blijft de Alize Cotton Gold Plus ook prachtig was na was.

Met de Alize Cotton Gold Plus Multi Colour van de-wolman.nl worden al uw projecten gegarandeerd een succes.