Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Marijke - 4 mei 2020

  • Winkel beoordeling
  • Prima wolwinkel kom zeker terug

Dorine - 29 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Fijn dat, nu de markt bezoeken even geen optie is, ik mijn bestelling ook online kon doen. Super snelle levering, dank!

Carla - 24 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Fijne winkel, zal er vaker wat kopen.

Petra - 23 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Snel en correct bezorgd. Op de markt is het leuker, maar dit werkt ook prima.

Corine - 22 april 2020

  • Winkel beoordeling

  • De levering van mijn online bestelling was top!
    Bij de Wolman ga ik zeer zeker vaker bestellen!

Ozlem - 21 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Ik heb alize bahar 21 grey bestelt hele goede kwalitijd waar ik een lekker lange zomerjas van heb gebreid .
    De service is super de bestelde garens komen meteen al 2 dagen later je hoeft nooit lang te wachten ik keer regelmatig trug en bestel dan nog is. Zeer goede aanrader.

Jacqueline - 17 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Prima service, elke keer weer!!

Rita - 16 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Prima service vind ik, omdat de Alize cotton gold niet op voorraad was werd ik per telefoon benaderd dat het wat langer zou duren.

Marja - 16 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Fijn materiaal. En prettig dat het online te koop is in deze 8 tijd (even naar de markt zit er niet echt in). Werd de volgende dag al geleverd in goede verpakking.

Wietske - 8 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Vlotte service. Heel fijn garen om mee te werken.

Artikelen 21 tot 30 van 380 in totaal

per pagina