Boven €50,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Sanne - 25 juli 2019

  • Winkel beoordeling
  • Goede en snelle service. Makkelijk contact.

Christien - 21 juli 2019

  • Winkel beoordeling
  • de artikelen die ik graag wilde bestellen waren niet compleet op voorraad Teleurstelling want ik had zo gehoopt dat ik het de volgende dag zou hebben
    Wat schets mijn verbazing? Er is alles op alles gezet om mij het toch te kunnen leveren Nou een hele grote hoed af voor je hoor wat een prima winkel zo kom je ze eigenlijk niet meer tegen Mijn hartelijke dank hiervoor en graag tot de volgende keer

anita - 10 juli 2019

  • Winkel beoordeling
  • de bestelling is in goede orde ontvangen. Verpakt in een schoenendoos is een prima idee om wol te versturen

Saskia - 4 juli 2019

  • Winkel beoordeling
  • Superwinkel voor je bolletjes. Veel keus in garen en kleuren. Plus snelle levering.

Anita - 2 juli 2019

  • Winkel beoordeling
  • Bestelde product de volgende dag in huis, werd goed op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorging. Product was netjes verpakt

astrid - 1 juni 2019

  • Winkel beoordeling
  • gewoon top bestelling was zo vlug in huis de wol is perfect breid super mooi weg helemaal happy er mee

M. - 30 mei 2019

  • Winkel beoordeling
  • Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd.
    De wol was goed verpakt, ik ben uitermate tevreden.

Ingrid - 17 mei 2019

  • Winkel beoordeling
  • Grote keuze, snelle levering

Gabi - 14 mei 2019

  • Winkel beoordeling
  • Mooie duurzame plantaardige garens, heldere website, snelle levering, goed verpakt - bedankt!

Sabina - 10 april 2019

  • Winkel beoordeling
  • Duidelijke website en prima levering

Artikelen 11 tot 20 van 333 in totaal

per pagina