Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Ozlem - 21 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Ik heb alize bahar 21 grey bestelt hele goede kwalitijd waar ik een lekker lange zomerjas van heb gebreid .
    De service is super de bestelde garens komen meteen al 2 dagen later je hoeft nooit lang te wachten ik keer regelmatig trug en bestel dan nog is. Zeer goede aanrader.

Jacqueline - 17 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Prima service, elke keer weer!!

Rita - 16 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Prima service vind ik, omdat de Alize cotton gold niet op voorraad was werd ik per telefoon benaderd dat het wat langer zou duren.

Marja - 16 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Fijn materiaal. En prettig dat het online te koop is in deze 8 tijd (even naar de markt zit er niet echt in). Werd de volgende dag al geleverd in goede verpakking.

Wietske - 8 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Vlotte service. Heel fijn garen om mee te werken.

Corrie - 6 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • Snel en in een keurige verpakking ontvangen.

brenda - 1 april 2020

  • Winkel beoordeling
  • binnen 2 dagen binnen.

Rachel - 31 maart 2020

  • Winkel beoordeling
  • Gewoon geweldig ik kom altijd op de markt in Amstelveen maar door de Coronavirus geen wolman nou dan maar bestellen online perfect binnen 1 dag in huis en zo kon ik weer verder

Brenda - 13 maart 2020

  • Winkel beoordeling
  • Voor het eerst hier wat besteld. Snelle levering en goed verpakt. Ik ben tevreden.

Marina - 2 maart 2020

  • Winkel beoordeling
  • Hele snelle en flexibele levering/bestelling. Service die ik al gewend ben van de markt!

Artikelen 11 tot 20 van 365 in totaal

per pagina