Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Ina - 18 juni 2020

  • Winkel beoordeling
  • Goede en snelle service. Ben met name heel erg blij met de haaknaalden in de tussenmaten, die zocht ik al lange tijd.

    Ina

Ina - 18 juni 2020

  • Winkel beoordeling
  • Goede en snelle service. Ben met name heel erg blij met de haaknaalden in de tussenmaten, die zocht ik al lange tijd.

    Ina

Marja - 13 juni 2020

  • Winkel beoordeling
  • Het merk Alize garen helemaal top. De wol bowl heel erg mooi
    Net zoals gewoonlijk snelle levering goed service.
    Niks op aan te merken

Damla - 4 juni 2020

  • Winkel beoordeling
  • Always quick and nice service.

Lucie - 25 mei 2020

  • Winkel beoordeling
  • Snelle verzending. Dag erna geleverd. Super!

Chantal - 18 mei 2020

  • Winkel beoordeling
  • Goede en snelle service. Alles was netjes verpakt goed aangekomen. De prijzen zijn ook goed. De volgende bestelling is ook al onderweg en ga hier nog veel vaker bestellen.

Susan - 9 mei 2020

  • Winkel beoordeling
  • Bestelling kwam snel. Ook de aanpassing die ik telefonisch had geregeld was prima geregeld.
    De katoen is van n zeer goede kwaliteit.
    Ik zal zeker weer bij de wolman bestellen!

    Susan

Saskia - 7 mei 2020

  • Winkel beoordeling
  • Veel keus en goede kwaliteit. Snelle levering

Rachel - 6 mei 2020

  • Winkel beoordeling
  • Helemaal geweldig Jacob de Wolman in deze tijd ben je erg blij dat bestellen over internet kan en heb ik dus al een paar keer besteld en binnen 24 uur had ik mijn bestelde wol in huis en de kwaliteit ook prima

Marja - 4 mei 2020

  • Winkel beoordeling
  • Hele fijne en mooie garen om mee te haken .
    Snel geleverd goed contact

Artikelen 1 tot 10 van 370 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 37