Boven €50,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Sonja - 27 september 2017

  • Winkel beoordeling
  • Prima snelle levering. Erg klantvriendelijke behandeling aan de telefoon. Alle lof

Hermine - 3 september 2017

  • Winkel beoordeling
  • Vlotte afhandeling en prettig geholpen

Anita - 3 september 2017

  • Winkel beoordeling
  • Super snelle levering zo blij dat de tuniche haaknaalden er waren ben meteen begonnen met haken TOP.

R - 28 augustus 2017

  • Winkel beoordeling
  • Goede en nette verzending zelfs met excuusbriefje n.v.m vakantie.
    Het is mooie wol dat mooi opbreid. Ik weet zeker dat het een prachtige stola voor de feestdagen gaat worden.

Willy - 28 augustus 2017

  • Winkel beoordeling
  • perfect

Josien - 28 augustus 2017

  • Winkel beoordeling
  • Per ongeluk een verkeerd product gekregen, geen probleem, binnen twee dagen had ij het juiste product thuis en ik mocht de ander houden! Top service!

Manon - 28 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Online bestellen was perfect. Goede website en een snelle bezorging. Zeer tevreden

Manon - 28 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Online bestellen was perfect. Goede website en een snelle bezorging. Zeer tevreden

Anny - 24 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Een deel van de bestelling was niet op voorraad, daarvoor kreeg ik een vriendelijk mailtje. Twee dagen later was alles in orde. Prima service.

Roos Schoenaker - 23 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Regelmatig kom ik op de markten in Haarlem en Amstelveen en als ik dan lang de Wolman loop, kan ik er nooit zonder lege handen weg.....allemaal te mooi en te leuk. Vooral de Alize vind ik super fijn om mee te werken. Mooie garens voor een mooi prijsje. En nu ben ik helemaal happy, want ik heb met de winactie gewonnen

Artikelen 1 tot 10 van 220 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 22