Boven €50,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Ingrid - 14 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Heerlijk,patroon op tafel en een winkel vol met kleur ,keuze en aanbiedingen !! Wat te kiezen!!! Bij zo veel moois komen steeds meer patronen en ideeen in m,n hoofd!!!

Betty Visser - 12 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Vanmiddag de Alize corton gold ontvangem. Ben super blij .Wat een prachtig garen. Daar ga ik iets moois van maken.
    Dank voor de snelle levering..

floor - 1 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Makkelijk online bestellen en snel geleverd. Stevig verpakt.

Anja - 1 juli 2017

  • Winkel beoordeling
  • Snelle levering

Francis - 24 juni 2017

  • Winkel beoordeling
  • Snelle en correcte verzending

Nanny - 11 juni 2017

  • Winkel beoordeling
  • Had een foto gestuurd van een lang vest, Russisch patroon in prachtige kleuren met de vraag of ze garen hebben wat het benaderd. Al bijna direct kreeg ik foto's van het (voor mij) perfecte garen maar ook een voorbeeld hoe het kleurverloop is. Wat een service! Super.

Elly - 10 juni 2017

  • Winkel beoordeling
  • Snelle en keurige afhandeling. Duidelijke website.

Frieda - 3 juni 2017

  • Winkel beoordeling
  • Snelle levering

Hilde - 29 mei 2017

  • Winkel beoordeling
  • Ik heb nog besteld bij wolman en was een hele snelle levering . Heel vriendelijke mensen

Anneke - 16 mei 2017

  • Winkel beoordeling
  • Snelle en nette levering. Ook beantwoord Jacob snel al je vragen over de wol. Hij heeft me goed geadviseerd over de juiste kleuren combinatie een de hoeveelheid bollen die ik nodig had. Top!

Artikelen 1 tot 10 van 210 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 21