Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Klantbeoordelingen

Steffie - 25 augustus 2020

  • Winkel beoordeling
  • Prima service en levering, vandaag besteld en morgen in huis, klopt helemaal.

René M. - 18 augustus 2020

  • Winkel beoordeling
  • leuk garen

Marianne - 27 juli 2020

  • Winkel beoordeling
  • Altijd superservice, of je nu online wol bestelt of aan de kraam. Blij met deze wolman

Ria - 22 juli 2020

  • Winkel beoordeling
  • Geweldige ervaring met de wolman. Hele fijne wol , mooie,kleur en breidt heerlijk. In een mum van tijd had ik mijn omlslagdoek klaar.

F.a - 21 juli 2020

  • Winkel beoordeling
  • Goede en snelle service. Ik wilde na de betaling nog een wijziging doen van de maat haaknaald en dit was geen enkele probleem!

Sonja Berkhoff - 13 juli 2020

  • Winkel beoordeling
  • Wat een goede service . Ik had garen besteld krijg ik een mail dat deze uitverkocht was en dat ze een ander garen konden aanbieden en dan 6 bollen.
    Ik stuurde een mail wilt u me dan even zeggen wat ik bij moet betalen. Dat hoefde niet omdat ze het product wat ik had besteld niet meer voorradig was en ook niet meer komt.
    Nou dat noem ik nog eens service en ik krijg het morgenmiddag al. Helemaal TOP!!
    Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Tina - 12 juli 2020

  • Winkel beoordeling
  • snelle levering

F - 3 juli 2020

  • Winkel beoordeling
  • Goede en snelle levering
    Goed product
    Raad het iedereen aan

F - 3 juli 2020

  • Winkel beoordeling
  • Goede en snelle levering
    Goed product
    Raad het iedereen aan

H - 22 juni 2020

  • Winkel beoordeling
  • Juiste product voor de juiste prijs.
    Snelle levering.
    Helemaal top

Artikelen 1 tot 10 van 380 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 38