Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Scheepjes Yarn Bookazine 7 Reef

Schrijf de eerste review van dit product

Scheepjes Yarn Bookazine 7 Reef

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95

Omschrijving

Details

PRODUCT OMSCHRIJVING

'Gooi je slippers uit, dompel je tenen in het water, leun achterover in de zon en laat ons je inspireren!' - Simy


Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 7! Dit halfjaarlijkse magazine zit boordevol stijlvolle patronen om te maken en te verzamelen. De patronen zijn heel divers en de projecten zijn betaalbaar om te maken. 


REEF 

Het thema voor deze editie is Reef. Deze onderzeese broedplaats voor planten en dieren is sterk, kan de golven weerstaan en zorgt zelf voor de aanwas van nieuw leven. In vier thema's vieren we het rif. We gaan langs bij de ANEMONEN met hun buitenissige vormen en expressieve kleuren. We zwemmen tussen de mysterieuze bladeren van het KELPWOUD en warmen ons aan zonlicht dat doordringt in het ondiepe water van het KUSTRIF. Om ten slotte te eindigen bij de kleur KORAAL, een vrolijkmakende kleur waar je je ogen niet vanaf kunt houden!


Met 16 brei- en haakprojecten is deze YARN bookazine weer een bron van inspiratie voor iedere handwerkster!

Extra Informatie

Extra Informatie

Wat voor patroon ? Nee
Wat wilt u maken ? Nee

Scheepjes Yarn Bookazine 7 Reef. PRODUCT OMSCHRIJVING 'Gooi je slippers uit, dompel je tenen in het water, leun achterover in de zon en laat ons je inspireren!' - Simy Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 7! Dit halfjaarlijkse magazine zit boordevol stijlvolle patronen om te maken en te verzamelen. De patronen zijn heel divers en de projecten zijn betaalbaar om te maken.  REEF  Het thema voor deze editie is Reef. Deze onderzeese broedplaats voor planten en dieren is sterk, kan de golven weerstaan en zorgt zelf voor de aanwas van nieuw leven. In vier thema's vieren we het rif. We gaan langs bij de ANEMONEN met hun buitenissige vormen en expressieve kleuren. We zwemmen tussen de mysterieuze bladeren van het KELPWOUD en warmen ons aan zonlicht dat doordringt in het ondiepe water van het KUSTRIF. Om ten slotte te eindigen bij de kleur KORAAL, een vrolijkmakende kleur waar je je ogen niet vanaf kunt houden! Met 16 brei- en haakprojecten is deze YARN bookazine weer een bron van inspiratie voor iedere handwerkster!

  • Prijs: € 8,95

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U bekijkt op dit moment: Scheepjes Yarn Bookazine 7 Reef

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen
Kwaliteit
Prijs
Verzending

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: