Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Het bedrijf

De-wolman.nl is een familiebedrijf wat al meer dan 40 jaar bestaat.

Het bedrijf is opgericht in 1976 door Arend en Lennie Pruijs en is van origine een markthandel.

Arend en Lennie hebben in al die jaren op diverse markten door heel Nederland de breiwol aan de man en vrouw gebracht. De oprichter van het bedrijf Arend Pruijs is 11 juli 2019 overleden op 75-jarige leeftijd.

Sinds 2006 staat Jacob Pruijs aan het roer van De-wolman.nl. Hij is de zoon van Arend en Lennie. Jacob heeft het bedrijf de laatste jaren gemoderniseerd en is vanaf 2008 begonnen met de verkoop via het internet.

Lennie Pruijs gaat nog wel eens een dagje mee naar de markt. Zij is ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de patronen en diverse breiprojecten.

Na al die jaren is een ding hetzelfde gebleven en dat is service en kwaliteit. Wij verkopen geen garens waar wij niet voor 100% achter staan.

Ons motto is kwaliteit wint altijd.

Het wolteam in actie

Tevens kunt er ook voor kiezen uw internet bestelling op te halen op een van onze markten. Dit kunt u aangeven tijdens het bestel proces.

Wie weet tot ziens.

Team De-wolman.nl

Lennie en Jacob Pruijs

Lennie en Jacob Pruijs