Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Hardicraft Breipakket Amigurumi Oliva Octopus

Schrijf de eerste review van dit product

Hardicraft Breipakket Amigurumi Oliva Octopus

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,99

Omschrijving

Details

Olivia Octopus is aan het wachten tot ze geknuffeld wordt door uw kleintje, die haar overal mee naartoe kan meenemen aan één van haar 8 tentakels. Brei nu zelf deze lieve octopus met dit breipakket van HardiCraft. Leuk om cadeau te geven aan een handwerkliefhebber of om zelf te maken als kraamcadeau of cadeautje voor een peuter. Het werkje is zo klein dat het ook een ideaal handwerkklusje is voor op reis. Dit patroon is ontworpen door Christel Krukkert en is na voltooiing circa 38cm in doorsnee. De aanbevolen breinaald is 3.00mm.

Het breipakket bevat:

  • Het patroon met stapsgewijze aanwijzingen in het Engels, Nederlands, Duits en Frans
  • 50 gram Scheepjes Stone Washed in wit
  • 50 gram Scheepjes Stone Washed in paars
  • Vulling
  • Twee veiligheidsogen van 10mm doorsnee

In onze webshop vindt u nog meer haak- en breipakketten van HardiCraft.

 
 

Extra Informatie

Extra Informatie

Type naald Nee
Materiaal Nee
Lengte Nee

Hardicraft Breipakket Amigurumi Oliva Octopus. Olivia Octopus is aan het wachten tot ze geknuffeld wordt door uw kleintje, die haar overal mee naartoe kan meenemen aan één van haar 8 tentakels. Brei nu zelf deze lieve octopus met dit breipakket van HardiCraft. Leuk om cadeau te geven aan een handwerkliefhebber of om zelf te maken als kraamcadeau of cadeautje voor een peuter. Het werkje is zo klein dat het ook een ideaal handwerkklusje is voor op reis. Dit patroon is ontworpen door Christel Krukkert en is na voltooiing circa 38cm in doorsnee. De aanbevolen breinaald is 3.00mm. Het breipakket bevat: Het patroon met stapsgewijze aanwijzingen in het Engels, Nederlands, Duits en Frans 50 gram Scheepjes Stone Washed in wit 50 gram Scheepjes Stone Washed in paars Vulling Twee veiligheidsogen van 10mm doorsnee In onze webshop vindt u nog meer haak- en breipakketten van HardiCraft.    

  • Prijs: € 18,99
  • Merk: Scheepjeswol

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U bekijkt op dit moment: Hardicraft Breipakket Amigurumi Oliva Octopus

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen
Kwaliteit
Prijs
Verzending

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: