Boven €50,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |
Nieuw

Hal Cal Pakket Powder Pink and Cream

Schrijf de eerste review van dit product

Hal Cal Pakket Powder Pink and Cream

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 67,95

Omschrijving

Details

Tadaaaa! Hij gaat komen! De Hooked and Locked CAL, ofwel de HAL CAL. Vandaag doe ik officieel de aankondiging.

De HAL CAL maakt je wegwijs in de Interlocking crochet techniek. Onlangs geleerd dat dat in het Nederlands mozaïek haakwerk heet. Een techniek die echt niet moeilijk is, je zult het echt snel doorhebben!

Wanneer start en eindigt de CAL

De start is gepland op 20 september 2018. Dan beginnen we met het proeflapje, en daarna wekelijks een nieuw deel, zodat de geplande einddatum op 13 december is. Dan kan iedereen die deze deken met Kerstmis kado wil doen het op tijd afkrijgen. En als je hem lekker zelf wilt houden, dan kan hij af zijn voordat het echt koud gaat worden! De release dagen zijn op donderdagen.

Sneak preview

Ik geef in het plaatje hierboven alvast een kijkje op de eerste helft van de deken. Als je goed kijkt zie je natuurlijk al een heleboel, en dat is misschien wat ongebruikelijk voor een CAL. Maar ik ben voor velen een nog onbekende ontwerpster, dus ik wil jullie hiermee een beetje over de streep trekken. En de tweede helft, waarvan het ontwerp klaar is, dat blijft dan nog een beetje een verrassing.

Wat kan je verwachten tijdens deze CAL?

Extra Informatie

Extra Informatie

Soort wol Brei / haak katoen
Collectie Nee
Kleuren Nee
Materiaal Nee
Pen dikte Nee
Benodigde wol Nee

Hal Cal Pakket Powder Pink and Cream . Tadaaaa! Hij gaat komen! De Hooked and Locked CAL, ofwel de HAL CAL. Vandaag doe ik officieel de aankondiging. De HAL CAL maakt je wegwijs in de Interlocking crochet techniek. Onlangs geleerd dat dat in het Nederlands mozaïek haakwerk heet. Een techniek die echt niet moeilijk is, je zult het echt snel doorhebben! Wanneer start en eindigt de CAL De start is gepland op 20 september 2018. Dan beginnen we met het proeflapje, en daarna wekelijks een nieuw deel, zodat de geplande einddatum op 13 december is. Dan kan iedereen die deze deken met Kerstmis kado wil doen het op tijd afkrijgen. En als je hem lekker zelf wilt houden, dan kan hij af zijn voordat het echt koud gaat worden! De release dagen zijn op donderdagen. Sneak preview Ik geef in het plaatje hierboven alvast een kijkje op de eerste helft van de deken. Als je goed kijkt zie je natuurlijk al een heleboel, en dat is misschien wat ongebruikelijk voor een CAL. Maar ik ben voor velen een nog onbekende ontwerpster, dus ik wil jullie hiermee een beetje over de streep trekken. En de tweede helft, waarvan het ontwerp klaar is, dat blijft dan nog een beetje een verrassing. Wat kan je verwachten tijdens deze CAL? Video’s voor het proeflapje, waarbij je de techniek leert, en voor het begin van de deken. Die plaats ik op YouTube op mijn kanaal, dus abonneer je alvast: https://www.youtube.com/c/DeHandwerkjuf  Informatie hier op de website over de techniek, downloads van de patroontekeningen en de geschreven versies van het patroon. En foto’s! Heel veel foto’s! Zodat je kan controleren of het klopt wat je hebt gehaakt. Facebookgroepen: als je vragen wilt stellen, foto’s van je werk wilt laten zien, en anderen met vragen wilt helpen, dan is dit de link voor de Nederlandtalige groep: https://www.facebook.com/groups/HookedAndLockedCALNederlands/. Ik heb ook een groep in het Engels: https://www.facebook.com/groups/HookedAndLockedCALEnglish/

  • Prijs: € 67,95
  • Merk: Alize

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U bekijkt op dit moment: Hal Cal Pakket Powder Pink and Cream

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen
Kwaliteit
Prijs
Verzending

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: