Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

De Kralenrijg Technieken Bijbel - Jean Power

Schrijf de eerste review van dit product

De Kralenrijg Technieken Bijbel - Jean Power

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Omschrijving

Details

PRODUCT OMSCHRIJVING

Dit boek vertelt alles wat er te weten valt over het werken met kralen; leer de technieken en maak de mooiste sieraden. Jean Power, een vooraanstaande sieradenontwerper, behandelt de populairste onderdelen van het werken met kralen: rijgen, kralenwerk en werken met metaaldraad. Honderden gedetailleerde stap-voor-stapfoto's en -illustraties met zorgvuldige aanwijzingen. Sieraden ter inspiratie uit Jeans galerie en gastontwerpers die hun favoriete patronen delen. Rijgcursussen waarin Jean oplossingen biedt voor veelvoorkomende rijgproblemen. Voor beginners die de basistechnieken willen leren en gevorderden die hun vaardigheden willen perfectioneren.

Extra Informatie

Extra Informatie

Wat voor patroon ? Accessoires
Wat wilt u maken ? Accessoires

De Kralenrijg Technieken Bijbel - Jean Power. PRODUCT OMSCHRIJVING Dit boek vertelt alles wat er te weten valt over het werken met kralen; leer de technieken en maak de mooiste sieraden. Jean Power, een vooraanstaande sieradenontwerper, behandelt de populairste onderdelen van het werken met kralen: rijgen, kralenwerk en werken met metaaldraad. Honderden gedetailleerde stap-voor-stapfoto's en -illustraties met zorgvuldige aanwijzingen. Sieraden ter inspiratie uit Jeans galerie en gastontwerpers die hun favoriete patronen delen. Rijgcursussen waarin Jean oplossingen biedt voor veelvoorkomende rijgproblemen. Voor beginners die de basistechnieken willen leren en gevorderden die hun vaardigheden willen perfectioneren.

  • Prijs: € 9,95
  • Merk: Scheepjeswol

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U bekijkt op dit moment: De Kralenrijg Technieken Bijbel - Jean Power

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen
Kwaliteit
Prijs
Verzending

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: