Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Alize Superlana Midi Ombre Batik

Alize Superlana Midi Ombre Batik koopt u bij de-wolman.nl of op de markt in Purmerend, Wormerveer, Houten of Amstelveen,  

Alize Superlana Midi Ombre Batik is familie van de Alize Superlana Midi en is een prachtig 'cake garen' van 25% wol 75% acryl. wat het perfect maakt voor sjaals, kleden en omslagdoeken waarbij de mooie kleurveranderingen goed tot hun recht komen.

Alize Superlana Midi Ombre Batik is verkrijgbaar in veel mooie kleurencombinaties en in grote fijne bollen van 300 gram met een looplengte van ca. 510 meter. Het garen is Ombre Batik dat betekent dat het garen een lange kleurwissel heeft elke kleur komt maar 1 keer voor.

Prachtig garen voor zowel gehaakt als gebreid. De bollen hebben een mooi kleurverloop op die manier van licht naar donker - of andersom, het ligt er aan of je van binnenuit of buitenaf aan de bol begint.

Gebruik ze voor sjaals en omslagdoeken, zodat het kleurverloop helemaal tot zijn recht komt in één groot project. Een leuke bolero, een jurk of een trui zijn ook allemaal projecten die zich goed lenen voor deze bollen, voor groot én klein.

Uit 1 bol kun je ca. 1 sjaal maken.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst