top of page

Alize Mohair Classic

Geproduceerd volgens de oekotex norm

Alize Mohair Classic

Met Alize Mohair Classic is het mogelijk om truien en ander handwerk zacht als een wolk te breien of haken.Het is kenmerkend voor een garen dat mohair bevat dat het een pluizig en harig gevoel aan het haak of breiwerk geeftMohair vezels hebben een natuurlijke glans en nemen verf uitzonderlijk goed op, de wol is afkomstig van de angorageit. De geiten hebben zijde achtig glanzend haar, en dat wordt gebruik voor de luxere weefsels.Alize Mohair Classic is een pluizig klassiek mohair. Items die ermee zijn gemaakt, blijken ongelooflijk warm en mooi te zijn.Alize Mohair Classic heeft een rijk kleurengamma. Eén streng is genoeg voor een muts, twee zijn voldoende voor een muts en sjaal.

Alize Mohair Classic
Alize Mohair Classic

Over Alize Garens

Alize Garens produceert en biedt sinds 1984 een grote verscheidenheid aan unieke en exclusieve collecties handbreigaren volgens Oeko-Tex-standaarden. 

Alle collecties worden geproduceerd in volledig geïntegreerde fabrieken volgens de laatste technologie. 

De-wolman.nl verkoopt al jaren de Alize garens omdat Alize altijd de laatste trend op brei en haakgebied volgt, en echte super kwaliteit garens produceert.

Klanten die bij ons komen weten dat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, vandaar onze keuze voor Alize Garens.

Alize garens
bottom of page