Boven €60,- gratis verzenden!    Vandaag besteld, morgen in huis!    Gratis ophalen op diverse lokaties in Nederland    Exclusieve garens    Scherpe prijzen

Heeft u vragen? Bel 06 - 275 437 89 |

Furls Haaknaalden Odyssey Purple

Haken is kunst. Dat maakt jou een kunstenaar, dus waarom zou je geen haaknaald gebruiken die dat weerspiegelt?

Elke Furls Odyssey ergonomische haaknaald is met de grootste zorg met de hand gemaakt en een kunstwerk op zich.

Het leven is te kort om te haken met een lelijke haaknaald!

De haaknaalden uit de Odyssey serie zijn niet alleen een lust voor het oog, ze bieden ook veel voordelen ten opzichte van een conventionele haaknaald. De nieuwe ergonomische handgreep is gestroomlijnd en ligt prettig in de hand. Zo worden spieren en gewrichten in de hand en pols ontlast. Deze haaknaalden hebben een vernikkelde haak die gemakkelijk in de steken steekt en een mooi paars handvat. Furls Odyssey Purple is verkrijgbaar in de maten 2.25mm tot 10.00mm.

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar in deze categorie.

Furls Haaknaalden Odyssey Purple. Haken is kunst. Dat maakt jou een kunstenaar, dus waarom zou je geen haaknaald gebruiken die dat weerspiegelt? Elke Furls Odyssey ergonomische haaknaald is met de grootste zorg met de hand gemaakt en een kunstwerk op zich. Het leven is te kort om te haken met een lelijke haaknaald! De haaknaalden uit de Odyssey serie zijn niet alleen een lust voor het oog, ze bieden ook veel voordelen ten opzichte van een conventionele haaknaald. De nieuwe ergonomische handgreep is gestroomlijnd en ligt prettig in de hand. Zo worden spieren en gewrichten in de hand en pols ontlast. Deze haaknaalden hebben een vernikkelde haak die gemakkelijk in de steken steekt en een mooi paars handvat. Furls Odyssey Purple is verkrijgbaar in de maten 2.25mm tot 10.00mm.

  • Beginnend op: € 0,00